Opinione
Nëse dëshiron punë, para ose hiq brekët …
Bajrush Morina: Ta pshurrsha “demokracinë evropiane”, ta dhjefsha “vizën Schengen”! *1
Babain e Berat Buzhalës dhe të tjerët i varën kokëposhtë në pusë, ja si i shpëtuan ekzekutimit (Foto)
Objekti i djallit që mbrohet n’emër t’Zotit!
Sa vështirë ish me përcjellë si motrën në varr
Europa është një gënjeshtër e madhe, por mos na detyroni që të besojmë se dhe Amerika është një gënjeshtër e madhe!
Lulet mbi bajgën e gomarit
Binjakëzimi SHIK-RIINVEST, gjunjëzoi shtetin
Shën Tereza – 7 ditë nga shenjtërimi i përbotshëm
Bajrush Morina: Kërkesë BE-së, hiqni vizat për në Hagë për politikanët e Kosovës!
Pis i poshtër…!
Epoka e Merkelit nuk po merr fund
Jo kala dibrançe elektorale
Krasniqi kritikon fjalorin e politikës, a janë përfaqësues të Kosovës apo të dy kombeve të armiqësuar
Mocioni i mosbesimit ndaj Qeverisë, veprimi i radhës i deputetëve
Strategjia europiane e Shtetit Islamik
S’ka fituar Lista, por keni humbur ju!
Patriotizmi i ekzagjëruar
“Patriotizmi” i kamufluar i Edi Ramës, i rrezikshëm për integrimet kombëtare
Demarkacioni me Malin e Zi, nuk është vetëm një vijë kufitare…
Lu i zhgënjyer me shqiptarët: Popujt e tjerë reagojnë ndaj qeverive, ndërsa ju ja mbathni
Vrit Babain (!)
Të jesh aktor…!
Shqiptarët kanë vetëm një Kombëtare
“Jo. Nuk kam ndërruar fe, por nuk jam as myslimane!”
Shqiptarë, Kosovarë dhe Futboll
Rrëfimi – (Krijimi i Seksit) Pjesa e tretë
Letërkëmbim i vitit 1461 mes Sulltan Mehmetit dhe Gjergj Kastriotit
Goditjet tinxare të dhelprakëve!
U thanë të gjitha për Grabovcin. E tash?

A do të ketë ndikim Presidenca Trump në zhvillimet e brendshme në Kosovë?