Ekonomi
Vjen një lajm i mirë për pensionistët e Kosovës
Ulen pagat e punëtorëve të PTK-së?
Kuvendi i ka kërkuar ARKEP-it që sa më shpejt të vendosë rreth numrave të “Z-Mobile”
Dyshime për ndërhyrje nga zyrtari i lartë policor në hetimin për keqpërdorime në Telekom
“Detecon” e Deutsche Telekomit nis përgatitjet për privatizimin e Telekomit
Fatura ‘e fryrë’ e rrymës? Këto pajisje funksionojnë edhe kur janë ‘fikur’
Gjuriq: Nuk po e përfillim taksën, po gjejmë mënyra se si t’i furnizojmë njerëzit tanë në veri
“Tallava politikë” po konsiderohen vendimet e ministrave në dorëheqje
Anti-korrupsioni bën kallëzime penale për rreth 50 raste
Hoxhaj insiston: Në kabinetin tim u përpunuan propozimet për taksën dhe masat reciproke ndaj Serbisë
Propozimet e OAK-së për Pushimin e Lehonisë
Skandaloze: Banka Qendrore propozon 35% rritje të sigurimit për vetura
Rriten kapacitetet prodhuese vendore, por edhe çmimet
Korporata Energjetike e Kosovës, për gjashtë muaj tejkalon të gjitha parashikimet
KEK-u punëson në Zyrë Ligjore një të dënuar për tri vepra penale
Punëtori që u dënua me 16 mijë euro nga Limak u kërcënua me përmbarues privat
Rreth 40 milionë euro remitenca në vit nga Kosova në BE
Ministri serb: Për shkak të taksës po i humbim milionat
Antikorrupsioni nis hetimet në Telekom për një kontratë për konflikt interesi
Telekomi po mendon ta qesë në gjyq Qeverinë
Kosova vlerësohet ndër vendet me nivelin ekstrem të riskut për investitorët
ARKEP ia pamundëson kompanisë së Blerim Devollit kontratat e reja me konsumatorët
Mbi 250 milionë euro të hyra për katër muaj nga mërgimtarët
Nëse shpërndahet Kuvendi, Kosova humb hiq më pak se 90 milionë euro 4 orë më parë
ATK shënon rritjen në trendin e të hyrave
Ekskluzive: PTK ia shkëputë zyrtarisht kontratën Z – Mobile’it
Kontrata e Z-Mobile-t dhe Telekomit përfundon sot, ende asnjë vendim zyrtar
Propozohet ndryshimi i Ligjit për sigurinë dhe shëndetin në punë
Vetëvendosje kundër vazhdimit të kontratës me Z-Mobile për asnjë kusht
Lajmi i fundit: Kjo është oferta që Telekomi i ka bërë Z Mobile për vazhdimin e kontratës
Arka e shtetit për gjashtë muaj grumbulloi rreth 900 milionë euro
Zgjedhjet e parakohshme Kosovës mund t’i kushtojnë deri në 5 milionë euro
Buxheti s’rishikohet as sivjet, kritikohet qeveria
Rritet interesimi i kompanive ndërtuese për certifikimin e punëtorëve
Rritet interesimi i kompanive ndërtuese për certifikimin e punëtorëve
Ekskluzive: Blerim Devolli e çon te përmbaruesi Telekomin për t’ia marrë 25 milionët
Gjiganti i mobiljeve “MobiCasa” dyfishon kapacitet dhe hapësirat e prezantimit të produkteve!
Ministria e Infrastrukturës hesht përballë kërkesës për heqjen e monopolit në homologim
kskluzive: Z-Mobile po e dëmton Telekomin ilegalisht, Zyra e Auditorit nxjerr raportin e plotë
Zharku: Kompania e Devollëve fiton miliona duke qenë monopol, menjëherë të shfuqizohet udhëzimi administrativ
Kosovarët paguajnë deri në katër milionë euro në vit për homologimin e veturave
“Kontrata me Z-Mobile e dëmtoi me 210 milionë euro Telekomin”
Çka parasheh ligji për sponsorizime në Sport?
Aprovohet Ligji për Sponsorizmin e sportistëve
Istrefi: Kontrata me Z-Mobile s’do të vazhdohet me kushtet siç ishin deri tani
Telekomi paralajmëron mundësi për vazhdim të kontratës me Z-Mobile
Nuk zbatohet Ligji për Parandalimin e Konfliktit të Interesit – mbi 600 zyrtarë publikë paguhen në kundërshtim me këtë ligj
Devollët e dirigjojnë shtetin për ta zgjatur monopolin e homologimit, çfarë i kishte shkruar Apostolova Pal Lekajt
Ja sa milionë euro i merr çdo vit Devolli nga homologimi i veturave
XQ5150AntalyaARRIVED 05:06
TK4100AntalyaSCHEDULED 06:15
PC6361AntalyaSCHEDULED 06:44
LX1430GeneveESTIMATED
TK1017Istanbul - AtaturkESTIMATED
EZS1483GeneveESTIMATED
EZY4579BerlinESTIMATED
WK402ZurichESTIMATED
WK1406ZurichESTIMATED
ST6052DusseldorfESTIMATED
PC341Istanbul - Sabiha GokcenESTIMATED
JP115FrankfurtESTIMATED
OS777ViennaESTIMATED
EZS1187Basel - MulhouseESTIMATED
EW5712StuttgartESTIMATED
JP838LjubljanaESTIMATED
ST6440StuttgartESTIMATED
JP3779Basel - MulhouseESTIMATED
DY1908OsloESTIMATED
OTF7444DusseldorfESTIMATED
ST6050MunichESTIMATED
TK1019Istanbul - AtaturkESTIMATED
W62235BudapestESTIMATED
OS769ViennaESTIMATED
TB1651BrusselsESTIMATED
OTF3564Basel - MulhouseESTIMATED
JP593MalmoESTIMATED
XC249AntalyaESTIMATED
TK4106AntalyaESTIMATED
KK6301AntalyaESTIMATED
TK1017Istanbul - AtaturkESTIMATED
EZS1483GeneveESTIMATED
WK402ZurichESTIMATED
WK1406ZurichESTIMATED
D8452VantaaESTIMATED
ST6052DusseldorfESTIMATED
PC341Istanbul - Sabiha GokcenESTIMATED
W67792London - LutonESTIMATED
OS777ViennaESTIMATED
JP838LjubljanaESTIMATED
EZS1187Basel - MulhouseESTIMATED
ST6074Basel - MulhouseESTIMATED
JP115FrankfurtESTIMATED
TK1019Istanbul - AtaturkESTIMATED
OS769ViennaESTIMATED
JP890LjubljanaESTIMATED
OTF3564Basel - MulhouseESTIMATED
JP593MalmoESTIMATED
Prishtina International Airport Adem Jashari
JP891LjubljanaCANCELLED
OS770ViennaTAKE OFF 05:12
XQ5151AntalyaSCHEDULED 05:55
JP114FrankfurtSCHEDULED 06:15
TK4101AntalyaSCHEDULED 07:25
PC6362AntalyaSCHEDULED 07:30
LX1431GeneveESTIMATED
EZS1484GeneveESTIMATED
TK1018Istanbul - AtaturkESTIMATED
EZY4580BerlinESTIMATED
WK403ZurichESTIMATED
WK1407ZurichESTIMATED
OTF7434DusseldorfESTIMATED
ST6441StuttgartESTIMATED
PC342Istanbul - Sabiha GokcenESTIMATED
JP3778PBasel - MulhouseESTIMATED
OS778ViennaESTIMATED
EZS1188Basel - MulhouseESTIMATED
EW5713StuttgartESTIMATED
JP839LjubljanaESTIMATED
ST6053DusseldorfESTIMATED
JP592MalmoESTIMATED
DY1909OsloESTIMATED
OTF3554Basel - MulhouseESTIMATED
ST6051MunichESTIMATED
TK1020Istanbul - AtaturkESTIMATED
W62236BudapestESTIMATED
TB1652BrusselsESTIMATED
OS770ViennaESTIMATED
JP891LjubljanaESTIMATED
XC250AntalyaESTIMATED
JP114FrankfurtESTIMATED
TK4107AntalyaESTIMATED
KK6302AntalyaESTIMATED
EZS1484GeneveESTIMATED
TK1018Istanbul - AtaturkESTIMATED
WK403ZurichESTIMATED
WK1407ZurichESTIMATED
D8453VantaaESTIMATED
ST6075Basel - MulhouseESTIMATED
PC342Istanbul - Sabiha GokcenESTIMATED
W67791London - LutonESTIMATED
OS778ViennaESTIMATED
JP839LjubljanaESTIMATED
EZS1188Basel - MulhouseESTIMATED
ST6053DusseldorfESTIMATED
JP592MalmoESTIMATED
OTF3554Basel - MulhouseESTIMATED
TK1020Istanbul - AtaturkESTIMATED
JP891LjubljanaESTIMATED
OTF7314StuttgartESTIMATED
JP114FrankfurtESTIMATED
OS770ViennaESTIMATED
Prishtina International Airport Adem Jashari